Zwanger

Als fitte, zelfverzekerde, sterke mama je bevalling tegemoet. De persoonlijke trainingen zijn afgestemd op elk trimester van je zwangerschap, verbeteren je energie en fitheid, en minimaliseren het risico op zwangerschapsdiabetes en rugklachten. Begin op elk moment met veilige en effectieve oefeningen die je slaapkwaliteit verhogen en sneller herstel na de bevalling bevorderen, terwijl je gezondheid en welzijn voorop staan.”

Als fitte, zelfverzekerde, sterke mama je bevalling tegemoet. De persoonlijke trainingen zijn afgestemd op elk trimester van je zwangerschap, verbeteren je energie en fitheid, en minimaliseren het risico op zwangerschapsdiabetes en rugklachten. Begin op elk moment met veilige en effectieve oefeningen die je slaapkwaliteit verhogen en sneller herstel na de bevalling bevorderen, terwijl je gezondheid en welzijn voorop staan.”

Aan huis

2x p/w

30 min

Elk niveau

Kracht

Cardio

Sporten tijdens zwangerschap

Verminder het risico op zwangerschapsdiabetes​

Door actief te blijven, kun je je bloedsuikerspiegel effectiever reguleren. Regelmatige lichaamsbeweging helpt de insulinegevoeligheid te verhogen, waardoor het risico op het ontwikkelen van zwangerschapsdiabetes, een veelvoorkomende complicatie tijdens de zwangerschap, vermindert.​

Meer energie en diepere slaap

Sporten tijdens de zwangerschap bevordert niet alleen energie en fitheid, maar kan ook de slaapkwaliteit verbeteren, waardoor je dieper slaapt. Door regelmatige lichaamsbeweging blijf je actief en voel je je vitaler, wat bijdraagt aan een betere en diepere nachtrust tijdens de zwangerschap.

Verlaag de kans op rug- en bekken(bodem)klachten

Tijdens de zwangerschap kan de druk op de onderrug en bekkenbodem aanzienlijk toenemen. Speciaal aangepaste oefeningen kunnen helpen om zowel de rug- als buikspieren te versterken, waardoor de ondersteuning voor je groeiende buik verbetert en de belasting op je rug en bekken vermindert. Dit resulteert in minder rug- en bekkenpijn en draagt bij aan een comfortabelere zwangerschap.

Endorfine boost

Door te sporten maakt je lichaam endorfines aan, ook wel 'gelukshormonen' genoemd. Deze hormonen helpen je om je blijer te voelen en kunnen stress en sombere gevoelens tijdens de zwangerschap verminderen.

Versnel het herstel na de bevalling

Vrouwen die fit blijven tijdens hun zwangerschap melden vaak dat ze sneller herstellen na de bevalling. De combinatie van verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen kan leiden tot een efficiëntere bevalling en een snellere terugkeer naar pre-zwangerschapsconditie.

Afgestemd op jouw lichaam

Trainingen aangepast aan jouw trimester

Elke training wordt afgestemd op het trimester waarin je je bevindt, om een veilige en effectieve workout te garanderen. Zo kun je met vertrouwen trainen, wetende dat je gezondheid en welzijn voorop staan.

Elk moment beginnen tijdens zwangerschap

Je kunt op elk moment tijdens je zwangerschap met trainen beginnen, ongeacht het trimester. De oefeningen sluiten aan bij je huidige conditie en de unieke eisen van elke fase van je zwangerschap. We bieden veilige en effectieve oefeningen die je energieniveau verhogen, ongemak verminderen en je gezondheid verbeteren.

Training aan huis

Aansluiten bij jouw schema

Ik begrijp hoe druk het leven kan zijn, vooral wanneer je jongleert met werk, familie, en sociale verplichtingen. Daarom zijn mijn trainingen ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw dagelijkse routine.

Persoonlijke omgeving

Trainen in jouw eigen huis of een vertrouwde buitenomgeving maakt de ervaring niet alleen comfortabeler maar helpt je ook om je volledig te concentreren op je workout.

Alles wordt verzorgd

Je hoeft je geen zorgen te maken over sportmateriaal; ik breng alles wat nodig is voor een uitdagende en gevarieerde training.

Echte Verhalen
Echte Resultaten

Sterk & Veilig
Zorgeloos Zwanger
Voorbereid op Moederschap

Individueel

2x per week

€255

/ maand

1x per week

€165

/ maand

Duo Zwangere Vriendinnen

2x per week

€149

/ maand

1x per week

€99

/ maand

Kan elk moment beginnen

Maandelijks doorlopend

Stopt als je bent bevallen

30 minuten per sessie

Training in jouw omgeving

Materiaal Voorzien

Twee- of eenmaal wekelijks sporten

Kracht training

Cardio oefeningen

Gericht op resultaten

Trainingen op maat

Zweten met een glimlach

Begin bij mij met een gratis proeftraining

Ontdek deze manier van personal training vrijblijvend met mij. Enthousiast?
Dan maken we onze eerste afspraak.

Geen Zweet
Geen Paniek

Trainingen

-Neem je contact op met mijn verloskundige-praktijk?

-

Wat als ik geen ruimte heb rondom mijn huis

Voor jouw training heb je maar weinig ruimte nodig. Slechts een paar vierkante meter is al voldoende, zolang je maar je matje kunt uitrollen. Als je geen tuin hebt, kun je denken aan een parkeerplaats, een speeltuin, een nabijgelegen parkje of groenstrook.

Hoe zit het met de warming-up

Ik verwacht dat je al warm bent voordat ik arriveer, zodat we direct aan de slag kunnen. Voor je eerste training stuur ik je een document met een voorbereidende warming-up en cooling-down, zodat je deze voor en na de training kunt doen. Ik wil namelijk niet dat je betaalt voor iets wat je zelf kunt doen. 

Hoe weet ik of personal training geschikt is voor mij?

Haal jij nooit je doel of voel je je niet gezien of prettig in de sportschool? Personal training kan een oplossing zijn. Met persoonlijke begeleiding en aandacht, gericht op jouw doelen, help ik je om succes te behalen en je op je gemak te voelen in je eigen vertrouwde omgeving.

Is personal training geschikt voor beginners?

Absoluut! Als beginner is personal training juist een uitstekende keuze. Ik pas mijn programma's aan op jouw niveau en behoeften, en begeleid je stap voor stap om je doelen te bereiken. Of je nu nog nooit hebt gesport of al een tijdje uit de running bent geweest, ik help je graag om op een veilige en effectieve manier te beginnen met trainen.

Is personal training geschikt voor mij als ik lichamelijke klachten heb?

Zeker weten! Bij mijn personal training is jouw veiligheid mijn hoogste prioriteit. Voordat we van start gaan, hebben we een intakegesprek waarin je al je doelen en eventuele lichamelijke klachten kunt bespreken. Samen zorgen we ervoor dat je op een veilige en effectieve manier kunt trainen, afgestemd op jouw behoeften. Als je bijvoorbeeld al bij de fysiotherapeut of een andere specialist bent geweest, overleg ik indien nodig.

Wat gebeurt er als ik een blessure heb?

Als je een blessure hebt, is jouw gezondheid en welzijn mijn prioriteit. We zullen samen bekijken hoe we veilig kunnen blijven trainen zonder verdere schade. Afhankelijk van de blessure kunnen we de training aanpassen, alternatieve oefeningen vinden of tijdelijk rust nemen om volledig te herstellen. Het is belangrijk om eventuele blessures meteen te melden, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Wat als het weer slecht is voor buitentraining?

Geen zorgen! Bij extreem slecht weer, zoals code oranje/rood of onweer, annuleren we de training. Maar maak je geen zorgen, we halen de les gewoon op een ander moment in. Bovendien bied ik de mogelijkheid om de training via ZOOM bij te wonen, zodat we de consistentie en flexibiliteit in jouw trainingsprogramma kunnen behouden.

Abonnement

-Wat gebeurd er met openstaande trainingen als ik bevallen ben?

-

Kan ik ook 1x per week sporten?

Ik begrijp dat iedereen een ander schema heeft en ik pas me graag aan jouw behoeften aan. Als één keer per week trainen voor jou werkt, dan zorgen we ervoor dat elke sessie optimaal benut wordt.

Hoe lang zijn de credits geldig?

Je credits zijn geldig tot het einde van de huidige maand, en je kunt eventuele overgebleven credits nog twee extra maanden gebruiken. Zo heb je voldoende tijd om je trainingssessies te plannen en ervan te profiteren.

Voortgang

Hoe snel kan ik resultaten verwachten?

Resultaten verschillen per persoon, maar met consistentie en toewijding kun je al binnen enkele weken verbeteringen zien. Samen stellen we realistische doelen op en werken we stap voor stap naar jouw gewenste resultaten toe.

Hoe wordt mijn voortgang gemeten?

Ik meet je voortgang door elke maand een uitgebreide lichaamsanalyse uit te voeren, waarbij ik verschillende factoren, zoals gewicht en lichaamssamenstelling, in kaart breng. Door deze gegevens zorgvuldig bij te houden, kan ik het programma indien nodig aanpassen om ervoor te zorgen dat je op de goede weg blijft. Daarnaast werken we tijdens iedere trainingsmaand consequent aan dezelfde oefeningen, wat resulteert in merkbare verbeteringen. Zo zal je opmerken dat je na verloop van tijd zwaardere gewichten kunt hanteren, meer herhalingen kunt doen of minder snel buiten adem bent.

Planning

Hoe plan ik een training in?

Wanneer je begint bij InHerBalance, krijg je toegang tot je eigen account. Hierin kun je je lessen inplannen in het rooster en ze indien nodig annuleren.

Hoe zit het met vakantie’s?

Geen zorgen! Bij InHerBalance kan je gewoon blijven trainen tijdens de  vakantieperiodes, tenzij ik zelf op vakantie ben;). Als ik of jij er even tussenuit bent, hoef je je echter geen zorgen te maken. Je ongebruikte credits van die maand neem je namelijk gewoon twee maanden mee, zodat je ruim de tijd hebt om ze in te halen. En als je toch wilt blijven trainen terwijl je op vakantie bent, is dat ook mogelijk! Je kunt eenvoudig een workout inplannen via ZOOM, zelfs vanaf je vakantieadres. Zo kun je blijven werken aan je gezondheidsdoelen, waar je ook bent.

Wat als ik een keer niet kan trainen, kan ik deze annuleren?

Als je je training meer dan 24 uur van tevoren annuleert, ontvang je je credit terug. Helaas, als je binnen 24 uur annuleert, verlies je je credit.

Blog. Leven in
Balans

Verbeter je gezondheid en welzijn door te trainen in de buitenlucht.

DIY chest rub

Ik ga je stap voor stap laten zien hoe je een 100% natuurlijke chest rub kunt maken, zonder ingrediënten die schadelijk zijn voor je gezondheid.