Personal training
voor vrouwen

Sport tweemaal per week aan huis of bij jou in de buurt

Hoi ik ben Mariejanne Nijsingh en ik ben Personal trainer en Orthomoleculair adviseur aan huis.

Individueel

Sport tweemaal per week aan huis of bij jou in de buurt.

Zwanger

Als fitte, zelfverzekerde, sterke mama je bevalling tegemoet​.

Duo

Sport samen met je partner, vriendin of bijv. buurvrouw.

Bevallen

Energiek en sterk herstel direct na je bevalling.

Personal training voor vrouwen

Met Personal training voor vrouwen biedt ik met InherBalance een veilige en comfortabele omgeving om te sporten. Als vrouwelijke personal trainer begrijp ik de fysieke en mentale uitdagingen van jou en kan ik hierop inspelen met persoonlijke coaching en advies, zodat jij jouw doel bereikt. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar persoonlijke begeleiding in een veilige omgeving. 

Sporten in Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten en Terwijde

Als personal trainer ben ik beschikbaar voor personal trainingssessies in Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten en Terwijde. Ik bied professionele begeleiding op maat aan in deze regio’s, zodat je kunt werken aan je persoonlijke fitnessdoelen op een locatie die voor jou handig is. 

Zwanger en sporten

Tijdens zwangerschap is voldoende bewegen essentieel, dat heb ik zelf ervaren. Als specialist in zwangerschapsfitness bied ik veilige en effectieve oefeningen die zijn afgestemd op de behoeften van zwangere vrouwen. Of je nu wilt blijven bewegen, je fysieke conditie wilt behouden of je wilt voorbereiden op de bevalling, ik bied aangepaste oefeningen om je te ondersteunen. Neem contact op om te ontdekken hoe ik je kan helpen gezond en fit te blijven tijdens je zwangerschap!

Voedingscoach

Naast mijn expertise in personal training, bied ik ook een leefstijlprogramma aan, waarin voeding en gedragsverandering centraal staan. Of je nu wilt aankomen of afvallen, mijn programma is gericht op het behalen van blijvende resultaten door middel van een gezonde levensstijl.

DIY chest rub

Ik ga je stap voor stap laten zien hoe je een 100% natuurlijke chest rub kunt maken, zonder ingrediënten die schadelijk zijn voor je gezondheid.

Actie
Vooruitgang
Resultaat