Leefstijl programma InHerBalance

Verantwoord afvallen of aankomen in spiermassa. Krijg via de app afgestelde dagmenu's op basis van jouw lichaamssamenstelling en doel.​

Herkenbaar?

Dieeten is niks voor jou​​

Je valt in dezelfde valkuilen

Je hebt al meerdere pogingen gedaan

Je jojoot al een tijd

Je eet bij stress en emoties

Je komt niet aan in spiermassa​

Mist een stok achter de deur

Je zit niet lekker in je vel

Wanneer je kiest voor dit leefstijl programma is dit verleden tijd. Dit voedingsschema is geen dieet, het is een manier van opnieuw leren omgaan met voeding. Het brengt je verbranding omhoog waardoor je doel dichterbij komt. Ga op zoek naar jouw gezondste gewoonte, niet naar een dieet.

Start jouw nieuwe leefstijl

Alles wat je wil weten over het programma

Bij jouw thuis

Intake en weegmomenten zijn bij jou thuis. Dit bespaart jou tijd, en kun jij weer verder met je dag.

Wekelijks weeg- of coach moment

Jouw doel zetten we samen, dus die gaan we ook samen bereiken.

Uitgebreide meting lichaams-samenstelling

Met een uitgebreide weegschaal kijk ik naar jouw situatie. Samen zetten we jouw doel.

Persoonlijke coaching

Jouw doel zetten we samen, dus die gaan we ook samen bereiken.

Lang en verzadigd gevoel​

De dagmenu's voeden je lichaam in plaats dat ze alleen (tijdelijk) vullen​

Afvallen zonder honger

Om de 2,5 uur heb je een eetmoment waardoor je stofwisseling hoog blijft en je geen hongergevoel ervaart

Voedingsplan op maat

Het is geen dieet, maar een nieuwe leefstijl. Het gaat erom wat je eet, de recepten staan voor jou klaar in de handige app

Producten uit de supermarkt

De producten zijn overal gemakkelijk verkrijgbaar, zodat het voor iedereen toegankelijk is

Makkelijke en lekkere recepten

Elke recept is gemakkelijk te bereiden. Het is zo klaar. Geen zin vandaag in een bepaald ingredient? Vervang het met de vervangoptie.

Handige app

Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand, kan je aanpassingen maken of maak je zelf een eigen schema

Wat is jouw doel? Afvallen of aankomen

Het grote verschil tussen deze twee lijfstijl programma’s zit voornamelijk in de ingredienten van de dagmenu’s. Met name de verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten.  Elk programma duurt minimaal 8 weken. Deze kun je vervolgens verlengen of omzetten.

AFVALLEN

Niet op dieet, maar leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren.

Gemiddeld resultaat na 8 weken:
Verlies 0,5-1 kilo per week

AANKOMEN

Het gaat bijna vanzelf, herstel gaat sneller en je wordt sterker. Met de juiste voeding werk je heel gericht aan je figuur en breng je je lichaam op de juiste manier in vorm.

Gemiddeld resultaat na 8 weken:
0,5- 1 kilo kan aankomen per week.

De stappen in het programma

Je bespreekt je doel met mij en samen kiezen we het programma wat bij jou past. Elke programma duurt minimaal 8 weken. In deze periode leer je wat en hoe je moet eten om je doel te bereiken.

Het veranderen van leefstijl heeft tijd nodig. Geef jezelf die ook, zodat je verantwoord aan jezelf kan werken.

1

Analyse van voeding

Voorafgaand aan het intake-gesprek houd je je voeding bij van ca 3 dagen zodat jouw coach alvast een klein kijkje heeft in jouw eet-en drinkpatroon.

2

Intake aan huis

Een uitgebreid meting van je lichaams-samenstelling; je vetmassa, spiermassa, spierkwaliteit en je metabolische leeftijd. We bespreken jouw doel(en) en het weekschema wordt opgesteld rekening houdend met met je voedings-voorkeuren.

De weegschaal meet de samenstelling van je vetmassa, spiermassa, spierkwaliteit en je metabolische leeftijd

3

Volg de dagmenu’s

Iedere week krijg je een nieuw eetschema, bestaande uit 7 dagmenu’s met boodschappenlijst. Dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervanging zoals shakes, maaltijdrepen, etc.

4

Coach gesprek

Iedere week hebben we een coachmoment, live of via telefoon of zoom. Op deze manier kan ik gemakkelijk je plan bijsturen als dat nodig is zodat jij je doel(en) haalt.

Dagmenu's staan in de app. Zin in iets anders? Elk ingredient heeft vervangende optie.

5

Weging

Om de week kom ik je thuis wegen. Als je de dagmenu's volgt, krijg je dan telkens een lach op je gezicht van het positieve resultaat op de weegschaal

6

Jouw doel bereikt

Yes! Na 8 of 12 weken, heb jij je doel bereikt! Wil je toch nog even door omdat je doel is bijgesteld of wil je verder naar een ander programma, dan is dit natuurlijk mogelijk

De app die je dagelijks voorziet van voedingsmenu's

Elk dagmenu is in te zien in de app. Het dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Elk maaltijd bevat ingrediënten die je een lang en verzadigd gevoel geven. Ze voeden je lichaam in plaats dat ze alleen (tijdelijk) vullen.

Het dagmenu is zo opgesteld dat je om de 2,5 uur iets mag eten. Hierdoor blijft je verbranding hoog, je bloedsuikerspiegel op peil en krijg je gedurende de dag geen suikerdips

Elk dagmenu, in te zien via de app, bevat een volledige beschrijving van macro’s van elk voedingsmiddel. De dagmenu’s houden rekening met allergieën en voorkeuren zoals vegetarisch, lactosevrij, glutenvrij en voorkeuren vanuit religieuze overtuigingen.

Wie gingen je voor

Wat zijn de kosten

Afhankelijk van je doel en persoonlijke situatie kun je kiezen voor een 8 of 12 weken programma. Tijdens het traject zullen oude gewoontes worden vervangen door nieuwe, dit heeft tijd nodig. Hoe groter je doel, hoe beter om hier meer tijd voor te nemen. Op deze manier haal je op een verantwoorde manier je doel en val je niet terug in oude patronen.

8 weken

€199,-

12 weken

€249,-

33% voordeel

*Prijs is inclusief voorrijkosten als je in omgeving Leidsche Rijn, de Meern of Vleuten woont. Woon je verder dan betaal je 0.19c per km.

Ik geef je advies welke het beste past bij jouw doelen en situatie. Kiezen hoeft pas na ons intake gesprek.

Gratis als je begint voor 1 april 2023

Werkboekje

Naast je doel is het programma ook bedoeld om anders tegen voeding aan te kijken. In het boekje staan verschillende onderwerpen die jouw kennis over voeding vergroten. Zodat je ook alles gemakkelijk na het programma kan blijven toepassen.

Maatschepjes

Dagmenu’s bevatten uitgebreide beschrijvingen en geven een hoeveelheid van elk ingrediënt. Vaak sluipt het erin dat je al te snel te veel van een ingrediënt zoals olijfolie gebruikt. Maatschepjes helpen je hierbij.

Digitale weegschaal

Bij afname van 
12 weken. Op = op

Ook al eet je gezond, als je ergens te veel van gebruikt, lukt het niet om je doelen te halen. Onbewust neem je vaak een grotere portie dan goed voor je is. Daarom is het belangrijk om (zeker in het begin) zo veel mogelijk je voeding af te wegen. 

Interessante
artikelen

Met de voor- en nadelen en tips over het beste moment om je kopje koffie te drinken.

DIY chest rub

Ik ga je stap voor stap laten zien hoe je een 100% natuurlijke chest rub kunt maken, zonder ingrediënten die schadelijk zijn voor je gezondheid.

Over Inherbalance

Mijn naam is Mariejanne en met InHerBalance begeleid ik vrouwen die graag fysiek, mentaal als met leefstijl weer (terug) in balans willen komen.

Doordat ik zelf meer dan een jaar met een burn-out kampte, weet ik hoe je je kunt voelen als je niet in balans bent. Destijds heeft sporten en het goed om leren gaan met voeding, mij weer geholpen om uit het diepe dal te klimmen. Zelfs zo dat dit mij er toe heeft aangezet om mijn werk als accountmanager niet meer op te pakken maar een cariere switch te maken in de voeding en sportbranche.

Ook heb ik inmiddels twee kleintjes rondlopen van 3 en net 1 en snap ik als geen ander hoe druk en hectisch het bestaan is als jonge moeder. 

Omdat ik deze ervaring heb/heb gehad, vind ik het fijn om vrouwen nu ook te ondersteunen die in een soortgelijke situatie zitten, vrouwen die niet lekker in hun vel zitten, alle ballen in de lucht willen/moeten houden of meer tijd voor zichzelf willen.

Door middel van mijn holistische benadering gaan we samen op zoek naar de beste manier om jouw doel te behalen. Of dit nu middels PT aan huis, via voedingsbegeleiding of door het inzetten van etherische olien is, alles is mogelijk.

Ik kom bij jou thuis, wat zorgt dat jouw drempel zo laag mogelijk is en jij daarna weer verder kunt met je dag.

Merk je dat jouw leven ook weer meer in balans mag komen, stuur mij een bericht en hopelijk tot snel!

Mariejanne Nijsingh

Vraag en antwoord

Zeker! Naast dat er speciale menu’s zijn zoals glutenvrij en lactose arm, bestaat er voor ieder ingredient ook een vervanger. Zodat jij altijd een goed keuze maakt en je toch binnen je dagtotaal blijft qua koolhydraten, eiwitten en vetten

Ook voor diverse leefwijzen zijn er dagmenu’s. Daarnaast bestaat ook hier de mogelijkheid om ieder ingredient te vervangen 

Leuk! Jazeker! Ik geef personal training aan huis.  2x per week 30 minuten trainen en je kan daarna gewoon weer door met je dag. Een top combinatie met de voedingsbegeleiding, want je krijgt korting wanneer je zowel voeding als pt afneemt.

De overgang is geen belemmering om niet te kiezen voor dit programma. Wel gebeurd er hormonaal veel in je lichaam, wat wel invloed kan hebben op de snelheid waar mee je je doel haalt.